Bryllup

Tine & Emil: Bryllup i Tisvildeleje

19th marts 2016
 Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (102)
Med temaet “barfodsluksus” for øje bookede Tine og Emil sig ind på Tisvildeleje Strandhotel og blev viet i den nærliggende Ramløse kirke. “Det betød meget, at vores bryllup afspejlede os. Vi kunne ikke forestille os et overdådigt slotsbryllup men faldt for Tisvilde Standhotel, hvor stemningen er afslappet og uhøjtidelig. Autenticitet, æstetik, glæde og nærhed skulle danne rammerne for vores bryllup.”

Tine brugte sin kreativitet til at finde på små detaljer, der kunne være med til at skabe en intim stemning. Hun stod derfor bag både deres menukort, program, invitationer og takkekort. “På den måde kunne jeg selv være kreativ i InDesign og dernæst vælge papirkvalitet og trykform, hvor jeg valgte en kombination af letterpress og folieprægning på 360g mat papir.”

Men planlægningen var ikke uden udfordringer. “Det var en stor udfordring at finde en bryllupskage, der matchede min stil. Derfor valgte jeg i stedet at lave et hyggelig kagebord med forskellige småkager fra Leckerbaer.”

Til at dokumentere deres dag havde de hyret fotograf Camilla Jørvad. “Camilla gjorde en kæmpe indsats på vores bryllupsdag, og vi følte os fuldstændig trygge både før, under og efter bryllupsdagen. Hun er yderst betænksom og kreativ. Og egentlig havde jeg bare lyst til at sætte mig ned og sludre med hende, fordi jeg rigtig godt kan lide hendes personlighed.” Camilla Jørvad benyttede sig både af sit digitale kamera og analog film til at fotografere brylluppet.

Alt i alt var det en dag, der satte store smil på brudeparrets læber. “Trods et massivt søvnunderskud fra dagene op til vores bryllup havde jeg det på bryllupsdagen som om, jeg var dumpet ind i et rum fuld af lykke og jeg var høj på en adrenalinrus af glæde hele dagen.”

Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (37)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (30)   Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (61) Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (60)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (46) Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (48) Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (47)  Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (58) Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (57)   Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (54) Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (55)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (53) Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (176) Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (2)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (18)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (64)                     Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (71) Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (70) Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (69) Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (68) Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (67)  Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (65)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (74)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (75)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (77)   Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (78)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (79)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (80)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (81)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (82)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (83)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (84)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (85)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (86)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (87)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (88)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (89)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (90)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (91)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (92) Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (93)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (94)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (95)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (96)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (97)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (98)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (99) Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (105)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (104)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (5) Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (177)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (146)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (178)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (180)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (181)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (125)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (126)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (133)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (130)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (131)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (132)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (134)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (135)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (136)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (137)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (138)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (139)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (140)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (142)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (143)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (144)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (182)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (190)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (189)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (184)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (185)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (186)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (191)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (192)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (193)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (194)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (195)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (196)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (197)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (200)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (201)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (207)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (208)  Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (163)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (166) Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (162)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (160)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (158)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (161)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (165)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (167)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (14)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (115) Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (116)Tisvildeleje_bryllup_CamillaJorvad (114)

Kredittering

Fotograf: Camilla Jørvad

Brudekjole: Jesper Høvring

Slør: Vintage arvestykke

Hår og make-up: Heidi fra Mellow

Sko: Jimmy Choo

Buket & knaphulsblomst: Blomsterskuret på Frederiksberg

Gommens jakkesæt: Herrernes Magasin by David K

Musikere: Aggerbæk/Jepsen band

Kager: Leckerbaer

Fade: a table story

Fremkaldelse af film: UK Film Lab

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply