Inspiration

Bryllupsbloggeren gør status: Vi skal turde gå forrest

14th august 2016

Den danske bryllupsblog a couple. har eksisteret i et halvt år. Nu gør grundlæggeren, Camilla Swartz, status og kigger frem mod det næste halve år. 

For et halvt år siden startede jeg a couple og det har jeg været vildt glad og stolt over hver eneste dag lige siden. Som nogle nok ved, så startede jeg bryllupsbloggen, fordi jeg savnede dansk inspiration til bryllupper, da jeg skulle giftes i 2014. Der fandtes rigtig mange gode internationale bryllupsblogge, men stilen, traditionerne osv er bare anderledes i udlandet end herhjemme. Derfor savnede jeg konkret inspiration og at kunne gå et sted hen, hvor jeg kunne opdage unikke danske bryllupsleverandører, som jeg rent faktisk kunne bruge til mit eget bryllup. Derfor blev jeg bryllupsblogger; for at andre ikke skulle stå og mangle inspiration. Og jeg har været helt overvældet over den gode modtagelse a couple. har fået i den danske bryllupsindustri – både hos jer læsere og hos bryllupsleverandørerne.

Jeg synes, a couple. lykkes med rigtig mange ting. Hvis jeg skal nævne nogle af de ting, som jeg er særligt glad for og som jeg håber, vi vil komme til at gøre endnu mere af, så er det blandt andet den guide, vi har liggende over Danmarks dygtigste bryllupsfotografer, som jeg ved rigtig mange bruger, når de skal vælge fotograf til deres bryllup. Det er også når vi fortæller om nye og anderledes brudekjolekollektioner som Houghtons. Og når vi eksperimenterer med unikke DIY til bryllupsinvitationer, takkekort og mere. Men mest af alt er jeg stolt over det photoshoot, jeg stylede i foråret med inspiration til et feminint og cool brudelook. Men der er uden tvivl potentiale for meget mere.

Så hvad drømmer jeg om? Jeg drømmer om, at a couple. skal være trendsættende. Vi skal ikke bare gengive hvad alle andre gør. Vi skal gå forrest i grænselandet mellem bryllupper og mode. Vi skal gentænke bryllupsindustrien. Vi skal turde gøre det andre ikke engang kan forestille sig at gøre.

Vi er ikke for alle. Vi er for dem, der er modige, skæve, kantede, lidt for meget og humoristiske. Vi kan godt lide, at ting er enkle, men edgy. Det skal ikke være for pusse-nusse. Den stil er der masser af andre, der advokerer for. Vi vil noget andet.

Vi vil fortælle flere kærlighedshistorier fra helt almindelige og ualmindelige par. Vi vil høre om deres hverdag, deres op- og nedture. Hvorfor det gik og hvorfor det ikke gik. Vi vil høre fra kvinden og fra manden. Vi vil grine og græde med dem. Vi vil forarges og inspireres.

Vi vil høre om de mange tusinde måder, man kan planlægge et bryllup på. Vi vil høre om fordele og ulemper. Vi vil høre om rutsjebaneturene på vej til at sige ja. Vi vil se inspirerende kjoler, smykker, jakker, sko, butterflies, hår, og meget mere. Vi vil lære fra hinanden.

Men mest af alt, så vil jeg gerne have dig med. Dig der gerne vil inspireres til dit bryllup på en anderledes måde. Og dig der gerne vil inspireres i dit parforhold. Jeg vil elske at have lige netop dig med.

acouple_status_sommer_2016_hvid

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Camilla Jørvad 2nd september 2016 at 8:24 am

  Fed post Camilla
  Jeg glæder mig til at følge hvor du tager bloggen hen i fremtiden, og hvor den tager dig hen 🙂

  • Reply a couple. 2nd september 2016 at 9:04 am

   Tusind tak, Camilla! <3 At jeg lærer folk som dig at kende gennem bloggen er den fedeste bonus af dem alle! 🙂

  Leave a Reply