Bryllup

Nina & Thorbjørn: Et stemningsfyldt og uhøjtideligt bryllup

28th august 2016

025 kopi

Nina og Thorbjørn blev gift den 30. juli 2016 i Silkeborg, hvor de begge to er fra og mødte hinanden for små ti år siden. Når man møder Nina og Thorbjørn er man ikke i tvivl om, at de begge to er kæmpe livsnydere, der sætter pris på god vin, god mad og godt selskab. Derfor var deres drømmebryllup også en stemningsfuld og afslappet dag med masser af grin og godt til ganen. 

Vi elsker, når vi får lov til at dele jeres personlige bryllupshistorier. Her får I Nina og Thorbjørns, fortalt af Nina.

Hvad var det største øjeblik til jeres bryllup?

Vielsen var uden tvivl det største øjeblik. Det var starten på vores fantastiske dag og resten af vores liv sammen. Men det var også et stort øjeblik, fordi jeg følte at hele kirken sitrede af kærlighed, både af vores kærlighed til hinanden, men også af kærlighed fra alle vores venner og familie. Jeg var alt for overvældet til ordentligt at lytte efter hvad præsten sagde, så i stedet sad jeg og fangede blikkene fra den store forsamling af venner og familie og selvfølgelig min mand, som sad med hjertebanken og smilede til mig under hele vielsen. Det var simpelthen så stemningsfyldt!

Hvilket slags bryllup ville I gerne have? Og blev det som I ønskede jer?

Det der var allervigtigst for os var stemningen. Det skulle ikke være stift og formelt, men afslappet og sjovt. Derfor valgte vi at lave det som teltfest med ikke alt for sirlig opdækning og buffet til både forret, hovedret og dessert. Buffet synes vi selv var en god ting, fordi det gør man kommer lidt i bevægelse og får chance for at snakke med andre end dem man sidder sammen med, mens telt giver mulighed for at holde en udendørsfest i et land som Danmark med ustadigt sommervejr. Vi følte selv det blev et home-run på god stemning – jeg grinede næsten hele dagen og følte mig helt overvældet af kærlighed, så det kunne ikke have været bedre.

Har du nogle gode tips til andre kommende brudepar i forhold til at planlægge et bryllup?

Er der noget, jeg ærgrer mig over, så er det, at vi ikke havde mulighed for at komme væk sammen lige bagefter. Om det havde været Mauritius, Paris eller Thyborøn havde været ligegyldigt, det kunne bare have været fedt at fordøje vores fantastiske dag sammen i tosomhed – både for at forlænge følelsen, men også fordi det er lidt et antiklimaks at vende tilbage til hverdagen lige efter. Så det vil jeg klart anbefale, at man får prioriteret.
Fra selve dagen er der heldigvis ikke noget jeg ærgrer mig over, den forløb helt perfekt, men måske netop fordi vi ikke gik op i alt var perfekt. Jeg tror det gør dagen bedre, hvis man kan sige pyt til aflysninger, en skridende tidsplan og hvad der ellers kan gå galt.

Billederne er taget af fotograf Nanna Endersby. Se resten af forhandlerlisten i bunden af blogindlægget. 

001 002 023 025 029 031 032 043 066 072001 kopi 007 011 013 016 017021 022 024026 001 (1) 003 004 007 (1) 009 012029 kopi 041 044 021 (1)090 100107 110

Forhandlerliste til inspiration for andre

Nina
Brudekjole – Willow fra Jenny Packham. Købt brugt via trendsales.

Sko – Blå ruskindssko fra Wonder hos Xanthippe i Århus.

Undertøj – hudfarvet bodystocking fra Triumph. Købt på Zalando.dk.

Smykker – Udover min vielsesring havde jeg lånt to ringe af min bedstemor og mormor, som de havde fået af henholdsvis min bedstefar og morfar. Øreringe fra Julie Sandlau, som jeg havde fået i gave fra Thorbjørn i starten af vores forhold.

Hår og makeup: Rikke Lyder Fenger

Thorbjørn

Jakkesæt og manchetter – Hugo Boss. Købt hos Mr. i Silkeborg.

Butterfly – John Henric. Købt hos Mr. i Silkeborg.

Skjorte – Eton. Købt hos Mr. i Silkeborg.

Brune lædersko – Lloyd i Århus.

Brunt læderbælte – Selected i Silkeborg.

Klud – Tommy Hilfiger. Købt i Salling i Århus.

Pynt og andet

Blomster – Alle blomsterne kom fra min mors, hendes veninders og min mormors have. Min mor lavede selv min brudebuket, blomsterkrans og knaphulsblomster, mens hun fik hjælp af en veninde til blomster i kirken og på bordene.

Blomster og fyrfadslys stod i syltetøjsglas doneret af familie og venner.

Natursnor til bordkort og vimpler var købt i Søstrene Grene.

Bordkort, sæbebobler og Mr & Mrs skilt var alt sammen fra Aliexpress.

Dugene var ubleget bomuldslærred fra IKEA og Jysk.

Servietterne var tekstilservietter fra Dansk Papirvare i Silkeborg.

Tallerknerne var købt på loppemarked og stammer fra dengang Silkeborg Efterskole, hvor vi holdte bryllupsfesten, var husholdningsskole.

Gæstebogen bestod af en opslagstavle til polaroidbilleder, hvor både film og kamera var købt via Amazon.co.uk.

Mad blev lavet af vores kokkeven, Claus Kvist.

Telt – Hardys teltudlejning

Band – Prima Junior

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mette Andersen 28th august 2016 at 3:30 pm

    Hold nu op det er fint. Elsker at både bedstemor og mormor er med i form af ringe, at blomsterne er egen avl, at kjolen er en Jenny Packham (har set den før).

  • Leave a Reply