Brudekjole

Eksklusivt på a couple: Første kollektion fra Maria Fekih

14th september 2016

Danmark er blevet en brudekjoledesigner rigere. Maria Fekih, som siden 2010 har haft en brudekjolebutik af samme navn, er nu selv sprunget ud som designer. Og hun gør det rigtig, rigtig godt. Få det første kig på kollektionen eksklusivt her på a couple.

Vi har været spændte på at se resultatet af Maria Fekihs nye og første kollektion af brudekjoler siden vi så de første kollektionsprøver tilbage i marts. Nu er den her endelig og vores forventninger er blevet indfriet til fulde! Maria har skabt en vidunderlig kollektion, hvor den nordiske designarv brænder skarpt igennem i kjolernes enkle silhuetter. Hver kjole har kant og – på trods af enkelheden – er på ingen måde kedelige. Maria Fekih tør nemlig godt være anderledes og det elsker vi hende for. Der er heller ikke nogen tvivl om, at kjolerne har international klasse.

Maria Fekihs sans for kvalitet skinner igennem i materialevalget som blandt andet indeholder et udvalg af eksklusive franske blonder. Desuden er der hovedsagligt brugt naturmaterialer som 100% silke og uld i kollektionen. Udover brudekjoler, kan man også finde slør og selskabskjoler i kollektionen.

Vi er slet ikke i tvivl om at de danske brude, der ellers forgæves har ledt efter en anderledes og mere fashion-orienteret brudekjole, nu har et sted at gå hen.

Kollektionen er endnu ikke kommet på hendes hjemmeside, men du kan prøve kollektionen i hendes butik på Frederiksberg ved aftale. Prismæssigt spænder kollektionen bredt fra 12.500 kr. til 31.500 kr.

maria_fekih_a_couple_wedding_journal_1maria_fekih_09maria_fekih_08maria_fekih_29maria_fekih_28maria_fekih_30maria_fekih_16 maria_fekih_18maria_fekih_17maria_fekih_24maria_fekih_23 maria_fekih_22maria_fekih_25maria_fekih_15maria_fekih_19maria_fekih_21 maria_fekih_06maria_fekih_05maria_fekih_01maria_fekih_02maria_fekih_04maria_fekih_10maria_fekih_11 maria_fekih_13maria_fekih_14

Kredittering

Designer – Maria Fekih
Fotograf – Patricia Oczki
Hår & Makeup – Vivi Pilgaard
Sko – Alexandre Birman hos Kassandra

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maria Schwarz 14th september 2016 at 8:01 pm

  Wow virkelig flot kollektion!

 • Reply Amanda Thomsen 14th september 2016 at 10:06 pm

  Ohhh Maria I loooove it!!! Hvor er du sej og cool .. Jeg elsker dine kjoler .. You did it, you made it!! Kæmpe tillykke <3 Jeg ville elske at fotografere brude med disse kjoler på .. Jeg ville elske selv at have en af dine kjoler på imens jeg fotografere dem hahaha!! Og Camilla, tak for en super bryllupsblog .. We need more girls like you!!

  • Reply a couple. 15th september 2016 at 6:41 pm

   Haha, tak Amanda! 🙂 Det er så opmuntrende at se sådan en som Maria få sin drøm opfyldt og samtidig opfylder hun en masse kvinders drøm om en anderledes brudekjole – så bliver det jo ikke meget bedre 😉 Glæder mig til at se (dine) billeder af rigtige brude i Marias design!

 • Reply Maja Andersen 14th september 2016 at 11:42 pm

  WOW -wow – wow!

 • Leave a Reply