Bryllup

Inspirationsshoot: Nelli og Søren på vestkysten

30th oktober 2016
Camilla Jørvad er i vores optik en af Danmarks bedste bryllupsfotografer. For nyligt har hun lavet et meget, meget fantastisk shoot med Nelli og Søren, der bor ved den jyske vestkyst. Camilla har både været den kreative hjerne bag shootet og kvinden med kameraet i hånden. Og nu er ordet hendes. 

Jeg kalder det mit hjertebarn. Vestkysten er mit hjertebarn, fordi det er det sted i Danmark – måske i hele verden – der inspirerer mig mest. Stedet puster (bogstavelig talt) nyt liv og luft i mine drømme. Jeg får nye idéer og fornyet energi. Langstrakte strande, hvide klitter og lette grønne græsser. Skumklædte bølgetoppe, dybe skove med muld, mos og fyrretræer. Du finder det ikke smukkere end der.

Jeg faldt tilfældigvis over Nelli på nettet. Hun er grafisk designer og bor med sin mand Søren på en gård ved vestkysten. Jeg blev øjeblikkelig forelsket i og betaget af deres stille liv, der på gården. Jeg skrev til hende og vi udvekslede mange mails hen over vinteren. Vi har meget tilfælles, fandt vi ud af. Hun er ung og fuld af liv. Hun besidder en smuk naivitet, men har samtidig en “gammel sjæl”, som nogle måske ville sige. Hun har en visdom og ro, som jeg ikke før har mødt i så ung en kvinde. Hvis jeg var modedesigner, ville hun være min muse.

Historien med Nelli og Søren udfoldede sig langsomt i mit hoved – skabt ud fra deres personligheder, det sted de bor, Nellis brudekjole (som også var hendes mors). Det er fortællingen om et par, der langsomt vågner sammen. Står op og laver kaffe. Han sætter sig og skriver sine bryllupsløfter, mens hun går i skoven og plukker sin egen brudebuket af bregner. De hjælper hinanden i tøjet og går gennem skoven ud til havet. Her udveksler de ringe og bryllupsløfter. Løfter der skal holde en livstid. De er de to, alene, i klitterne. De nyder solen og en picnickurv på stranden. Læser og slapper af, inden de går ned til vandkanten og leger i solnedgangens skær.

Der er altid en historie at fortælle, der hvor tosomheden råder og naturen brøler. Så værsgo – her er min fortælling om Nelli og Søren. 

nellisoren_camillajorvad-6nellisoren_camillajorvad-12 nellisoren_camillajorvad-25  nellisoren_camillajorvad-27 nellisoren_camillajorvad-23nellisoren_camillajorvad-31nellisoren_camillajorvad-28nellisoren_camillajorvad-33 nellisoren_camillajorvad-37       nellisoren_camillajorvad-30 nellisoren_camillajorvad-22nellisoren_camillajorvad-39nellisoren_camillajorvad-42   nellisoren_camillajorvad-48nellisoren_camillajorvad-55nellisoren_camillajorvad-59nellisoren_camillajorvad-58nellisoren_camillajorvad-64nellisoren_camillajorvad-61 nellisoren_camillajorvad-71nellisoren_camillajorvad-70nellisoren_camillajorvad-74nellisoren_camillajorvad-78nellisoren_camillajorvad-84          nellisoren_camillajorvad-85  nellisoren_camillajorvad-81 nellisoren_camillajorvad-80      nellisoren_camillajorvad-86nellisoren_camillajorvad-90  nellisoren_camillajorvad-88  nellisoren_camillajorvad-92nellisoren_camillajorvad-95nellisoren_camillajorvad-94nellisoren_camillajorvad-100 nellisoren_camillajorvad-99 nellisoren_camillajorvad-105nellisoren_camillajorvad-106  nellisoren_camillajorvad-103nellisoren_camillajorvad-115nellisoren_camillajorvad-130nellisoren_camillajorvad-133nellisoren_camillajorvad-132nellisoren_camillajorvad-129nellisoren_camillajorvad-119nellisoren_camillajorvad-121   nellisoren_camillajorvad-109nellisoren_camillajorvad-113      nellisoren_camillajorvad-123nellisoren_camillajorvad-117 nellisoren_camillajorvad-122  nellisoren_camillajorvad-120     nellisoren_camillajorvad-112  nellisoren_camillajorvad-110   nellisoren_camillajorvad-136  nellisoren_camillajorvad-144      nellisoren_camillajorvad-138nellisoren_camillajorvad-140nellisoren_camillajorvad-152nellisoren_camillajorvad-159nellisoren_camillajorvad-153 nellisoren_camillajorvad-191nellisoren_camillajorvad-196nellisoren_camillajorvad-200  nellisoren_camillajorvad-210nellisoren_camillajorvad-205    nellisoren_camillajorvad-206   nellisoren_camillajorvad-203nellisoren_camillajorvad-162nellisoren_camillajorvad-163nellisoren_camillajorvad-166 nellisoren_camillajorvad-179  nellisoren_camillajorvad-167    nellisoren_camillajorvad-280nellisoren_camillajorvad-268nellisoren_camillajorvad-252  nellisoren_camillajorvad-274  nellisoren_camillajorvad-265 nellisoren_camillajorvad-264 nellisoren_camillajorvad-263 nellisoren_camillajorvad-262 nellisoren_camillajorvad-261 nellisoren_camillajorvad-260   nellisoren_camillajorvad-257 nellisoren_camillajorvad-256 nellisoren_camillajorvad-255 nellisoren_camillajorvad-254  nellisoren_camillajorvad-269
Creative direction og fotograf: Camilla Jørvad

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply