Brudekjole

Lola Varma: Uprætentiøse brudekjoler

5th december 2016

Lola Varma er et forholdsvis nyt brudekjole-mærke, som har taget vores hjerter med storm. Vi har før vist nogle af deres brudekjoler på vores Instagram profil, og nu får du altså et kig til hele deres flotte kollektion. Brudekjolerne fra Lola Varma er enkle i designet og lækre i materialet. Deres silhuetter omslutter kroppen, og Courtney og Phoebe, designerne, er ikke bange for at give den traditionelle brudekjole et moderne tvist med høj hals, spaghetti-stropper og ved fx at sætte en t-shirt til en smuk rundsyet underdel. Princippet i deres kollektion er, at man skal kunne mikse og matche alle stykker tøj med hinanden.

Det er et frisk pust og det er lækkert. Det er enkelt og sensuelt på samme tid. Det er moderne og tidløst. Det er ukompliceret og naturligt.

Hvert enkelt stykke tøj er håndsyet i Perth i Australien. Men den gode nyhed er, at man kan bestille deres kjoler online (det er faktisk den eneste måde man kan købe deres kjoler) og få sendt til Danmark. Proceduren er at man bestiller en størrelse hjem efter rådgivning fra dem, og så kan du altid på kjolen rettet til hos en skrædder herhjemme. De har nemlig tænkt over at hvert stykke tøj i kollektionen skulle være nemt at ændre størrelsen på. Du kan læse alt om størrelser og processen med at bestille her.

 

lola_varma_pula_skirt_a_couple_wedding_journal_v3 lola_varma_pula_skirt_a_couple_wedding_journal_v2 lola_varma_pula_skirt_a_couple_wedding_journal_v1 lola_varma_theo_top_a_couple_wedding_journal_v3 lola_varma_theo_top_a_couple_wedding_journal_v2 lola_varma_theo_top_a_couple_wedding_journal_v1 lola_varma_landi_top_a_couple_wedding_journal_v3 lola_varma_landi_top_a_couple_wedding_journal_v2 lola_varma_landi_top_a_couple_wedding_journal_v1 lola_varma_corrada_skirt_a_couple_wedding_journal_v3 lola_varma_corrada_skirt_a_couple_wedding_journal_v2 lola_varma_corrada_skirt_a_couple_wedding_journal_v1 lola_varma_jolante_blouse_a_couple_wedding_journal_v2 lola_varma_jolante_blouse_a_couple_wedding_journal_v1 lola_varma_romi_top_a_couple_wedding_journal_v1 lola_varma_romi_top_a_couple_wedding_journal_v2 lola_varma_romi_top_a_couple_wedding_journal_v3 lola_varma_romi_ensemble_a_couple_wedding_journal_v3 lola_varma_romi_ensemble_a_couple_wedding_journal_v2 lola_varma_romi_ensemble_a_couple_wedding_journal_v1

Læs også vores guide til hvordan du finder den rigtige brudekjole!

lola_varma_delfina_skirt_a_couple_wedding_journal_v2 lola_varma_delfina_skirt_a_couple_wedding_journal_v1 lola_varma_mirlo_dress_a_couple_wedding_journal_v1 lola_varma_mirlo_dress_a_couple_wedding_journal_v2 lola_varma_mirlo_dress_a_couple_wedding_journal_v3 lola_varma_parvia_top_a_couple_wedding_journal_v3 lola_varma_parvia_top_a_couple_wedding_journal_v2 lola_varma_parvia_top_a_couple_wedding_journal_v1 lola_varma_valmai_dress_a_couple_wedding_journal_v2 lola_varma_valmai_dress_a_couple_wedding_journal_v1 lola_varma_ilha_dress_a_couple_wedding_journal_v2 lola_varma_ilha_dress_a_couple_wedding_journal_v1 lola_varma_ola_top_a_couple_wedding_journal_v2 lola_varma_ola_top_a_couple_wedding_journal_v1 lola_varma_zophia_skirt_a_couple_wedding_journal

Hvis du bestiller en kjole fra Lola Varma vil vi meget gerne høre fra dig om din oplevelse! Del også gerne billeder med os på #loveacouple <3 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply