Bryllupsgave

Giv en oplevelse i bryllupsgave

24th juni 2018

Jeg har efterhånden været til en del bryllupper (dog ikke så mange som nogle venner, der lige har talt sammen at de har været til 53 bryllupper tilsammen!!) og jeg vil altid gerne give en god bryllupsgave. Udfordringen er at finde en gave, som både er personlig, brugbar og passer med budgettet. Tit er svaret for mig at give en oplevelse.

Ballonflyvning_duglemmerdetaldrig_a couple_bryllup_gave

En oplevelse kan noget særligt

Oplevelser som gave kan være det bedste! Jeg er selv en sucker for oplevelser, og min mand synes nogle gange at det er lige lovlig hårdt arbejde 😉 Ikke desto mindre, så er der noget over at bruge tid sammen om at lave noget. Det giver en ekstra dimension til samværet. Og det er jo ikke fordi et brudepar nødvendigvis behøver en særlig oplevelse for at opnå det i hvedebrødsdagene, men når hverdagen rammer igen, er det fedt at have en oplevelse at se frem til.

duglemmerdetaldrig.dk/bryllupsgave har de udvalgt hvilke oplevelser, der er oplagte at give som bryllupsgave. Det er virkelig fint at browse igennem, og der er noget for enhver smag. Her får du mine tre favoritter, som måske kan inspirere dig næste gang du står og sveder over at skulle finde en god og personlig bryllupsgave.

1. Ystad Salt Sjöbad: Spaophold i det svenske

Ystad Salt Sjöbad_duglemmerdetaldrig_a couple_bryllup_gave

Det bliver ikke meget mere lækkert end det her og både mand og kvinde vil elske det. Som nygifte kan man sjældent få nok af hinanden, så det er kun lækkert, at det foregår i afslappede rammer med masser af forkælelse. Jeg har ikke selv været på det blogger-roste Ystad Saltsjöbad, men jeg drømmer da lidt om, at det sker en dag. Det ligger lige ned til stranden og kun en god times kørsel fra København, så det er en nem måde at komme på en weekend get-away uden for Danmark. Det ligger lidt i den dyre ende, men hvis man er flere, der går sammen, er det ikke urealistisk.

Giv det til parret som elsker selvforkælelse, tid til hinanden og natur.

Pris: Fra 3.199 kr. Køb det her.

2. Vildmarksbrunch i Mols bjerge

vildmarksbrunch-i-mols-bjerge_duglemmerdetaldrig_a couple_bryllup_gave

Kom ud i den vilde natur under en guidet sanketur og tilbered en lækker brunch over bål under kyndig vejledning. Det lyder vildt lækkert og som en oplevelse, man ikke lige ellers får sig.

Giv det til parret, som er vild med outdoor, nye oplevelser og mad.

Pris: 590 kr. for to personer. Køb det her.

3. Ballonflyvning: Romantisk oplevelse i særklasse

Jeg har svært ved at forestille mig noget mere romantisk, end langsomt at glide hen over landskabet i en luftballon sammen med sin partner i skumringen.

Giv til parret, som har alt.

Pris: 4.192 kr. for to personer. Køb det her.

Når man bestiller en oplevelse som gave, så sender de et gavekort, så du har noget at sætte på gavebordet, og så kan brudeparret selv gå ind og bestille oplevelsen ift. hvornår det passer dem bedst.

No Comments

Leave a Reply