Om

CS9,1,1

a couple.

a couple. er en dansk online journal med bryllupsinspiration til jer, som befinder jer godt helt fremme hvor nye tendenser bryder frem. Vores “muse” er parret, hvor begge er involveret i bryllupsplanlægningen, fordi de begge to har en holding til, hvordan man skaber den bedste kærlighedsfest. En dag der er lagt mange kræfter i, men som samtidig har rum til gyldne spontane øjeblikke, man aldrig glemmer.

Vi tør godt være anderledes end andre i den danske bryllupsindustri, fordi vi ved, at der er et hav af seje par, der leder efter det helt særlige til deres dag – det rebelske, det sensuelle, det sjove, det vilde, det romantiske, det modige.

Og vi giver inspiration til mere end brylluppet. Ja’et til hinanden skal nemlig gentages dag efter dag, hvis kærligheden skal vare ved. Vi giver (spalte)plads til historier om kærlighed – både den gode og den svære slags.

Kærligheden længe leve.

Camilla Swartz startede a couple. i 2015 med visionen om at skabe relationer til de bedste leverandører i den danske og internationale bryllupsbranche, således at vi kan bringe den bedste inspiration til vores læsere.

 

Del dit bryllup med os

Del jeres særlige dag med os ved at skrive til hello@acouple.dk. Husk også at bruge hashtagget #loveacouple.